Hva er det som gjør Lauvåsen så sporty?


Aktiviteter

shape-1 Created with Sketch.
shape-2 Created with Sketch.
shape-3 Created with Sketch.
shape-4 Created with Sketch.
shape-5 Created with Sketch.
shape-6 Created with Sketch.
shape-7 Created with Sketch.
shape-8 Created with Sketch.

Tufteparken


Gratis egenvektstrening

Kristiansands første Tuftepark ligger i Lauvåsen! Parken kan du bruke når du vil, og alt du trenger er din egen kroppsvekt. Tufteparken er alltid åpen, og gratis å bruke for alle. Du finner den i området mellom Lauvåsen Hovedvei og Feltspatveien.

Hinderløypa


5 km utfordrende lek og moro

I Lauvåsen ligger en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt området! Muligens Norges lengste? Løypa er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

Lauvåsen IF


Vårt eget idrettslag

Du trenger ikke å dra langt for å finne organisert idrett! Lauvåsen har sin egen idrettsforening hvor du kan spille basket, fotball, volleyball, drive kampsport, danse og mye mer.

Kom og prøv ut hinderløypa!


Hinderløypa passer perfekt for travle småbarnsfamilier og egner seg like godt til lek som til trening. Her velger du selv hvor mange hinder du tar, og hvor mye du vil ta deg ut. Ditt eget friluftstrimrom like utenfor stuedøra, hvor ungene også kan være med!

Tufteparken har åpnet!


I nabolaget på Lauvåsen, har vi bygget vår egen Tuftepark.
Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av 10 enkle
metallkonstruksjoner som et lavterskel tiltak for uorganisert
idrett og folkehelsen. Og det beste er at alle kan bruke den helt gratis. Hele døgnet :)


Norges lengste hinderløype?


I Lauvåsen finner du en 5 km lang hinderløype som går i sløyfe rundt Lauvåsen-området! Det er lagt til rette for store og små med tilpassede hinder som følger hverandre.

Se hele hinderløypen her »

shape-1 Created with Sketch.
shape-2 Created with Sketch.
shape-3 Created with Sketch.
shape-4 Created with Sketch.
shape-5 Created with Sketch.
shape-6 Created with Sketch.
shape-7 Created with Sketch.
shape-8 Created with Sketch.

Bydelen for de som liker å være i aktivitet

Vi ønsker å inspirere til en aktiv livsstil. Hvordan? Ved å ta i bruk boområdet og omgivelsene rundt. I tillegg til rekkehus, eneboliger og leiligheter finner du Norges lengste hinderløype.

Løypa er et tilbud til alle – både de ”proffe” og alle mosjonister. Vi er også så heldige at vi har vår egen Tuftepark. Til glede for store og små.

Stikkordet er lavterskel

Alt handler om livsglede! Målet er å skape det beste bomiljøet for alle. Derfor skal det også være lett for alle å ta tilbudene i bruk. Man må ikke gi alt alltid. Det kan holde lenge med en fin tur i skogen en frisk høstdag.

Vil du være en del av et sporty kollektiv?

Boliger i byggetrinn 2 er lagt ut for salg, og det er fortsatt ledige boliger i byggetrinn 1. Meld deg på interessentlisten vår hvis du ønsker oppdateringer som hva som skjer i Lauvåsen.

Beliggenhet


Sporty Lauvåsen ligger super-sentralt. Det er kort vei til barnehager og fritidsaktiviteter, gode kommunikasjonsmuligheter, Sørlandsparken i gangavstand og ikke minst kort vei til jobb enten du arbeider i Kristiansand, Sørlandsparken, Lillesand eller Grimstad.

Les mer om området »